Zvezda uskoro počinje prodaju sezonskih karata

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 19:26

Zvezda uskoro počinje prodaju sezonskih karata

Navijači Crvene zvezde će uskoro moći da kupe sezonske karte za košarkašku sekciju njihovog omiljenog kluba.

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je danas da od 4. septembra počinje sa prodajom sezonskih ulaznica za narednu sezonu.

"Prodaja sezonskih ulaznica vršiće se do početka sezone i prve utakmice u Areni koju naš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi tim igra 5. oktobra protiv ASVEL-a. Klub je ove sezone formirao vrlo povoljne cene sezonskih ulaznica, koje su prilagođene svačijim mogućnostima i džepu, a cene sezonskih koje će klub objaviti u narednih 48 sati kreću se od 11 hiljada dinara za sve utakmice crveno-belih koje će igrati u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije", navodi se u saopštenju "crveno-belih" objavljenom na sajtu kluba.

Dodaje se da će sezonske karte podsetiti na 50 godina od osvajanja prvog međunarodnog trofeja Kupa Kupova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan objavio – probijena granica od 30.000

Izvor: B92, 22.Avg.2023, 11:15

Košarkaški klub Partizan pohvalio se na društvenim mrežama brojem od 30.417 navijača koji su se registrovali za sezonsku kartu...Sa registracijom se počelo prošlog ponedeljka, a one ne podrazumevaju i kupovinu sezonskih ulaznica. Ona je samo preduslov koja će ubrzati naredni korak...Za sada nisu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.