Zvezda ugostila ruske vojne stručnjake

Izvor: RTS, 12.Maj.2020, 16:17

Zvezda ugostila ruske vojne stručnjake

Ruski vojnici, koji su za vreme vanrednog stanja dezinfikovali bolnice i druge objekte širom Srbije, posetili su fudbalski klub Crvena zvezda.
Kako se navodi na sajtu crveno-belih, gosti iz Rusije obišli su klupski muzej, uverili se u veličinu kluba i dobili prigodne poklone.
Zvezdin predsednik Svetozar Mijailović nije krio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadovljstvo zbog posete uvaženih gostiju, zahvalio im se na pomoći u ovako teškim i vremenima podsetivši na neraskidivo prijateljstvo dva naroda, napominjući da je u prošlosti i predsednik Rusije Vladimir Putin posetio stadion Rajko Mitić, a da je generalni sponzor kluba ruska kompanija Gazprom.
General-major Mihail Černišov, koji predvodi združeni odred Ministarstva odbrane Rusije zahvalio se na gostoprimstvu.
"Velika nam je čast što smo imali priliku da pomognemo srpskom narodu u ovako teškoj situaciji za ceo svet. Borba protiv neprijatelja kao što je korona virus ujedinila je sve nas i to je bio jedini način da iz ove situacije izađemo kao pobednici", rekao je Černišov.
"Svi članovi odreda su prvi put posetili Srbiju, ali ako govorimo o sportu kako reprezentativnom, tako i klupskom, svi smo upućeni u uspehe koje je Srbija postizala. Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku uživo da se uverimo u veličinu Crvene zvezde i da obiđemo stadion Rajko Mitić", zaključio je ruski general-major.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda uzvratila Partizanu - ''sa kamatom''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020

Partizan je bio prvi, ali i Zvezda je sačekala svoju priliku...Pre nepunih nedelju dana Partizan se pohvalio posetom ruskog general-majora Mihaila Černišova, šefa delegacije ruskog vojnog i lekarskog tima u Srbiji, koji je klub iz Humske posetio u društvu načelnika generalštaba Vojske Srbije...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda ugostila ruske vojne stručnjake

Izvor: B92, 12.Maj.2020

Ruski vojnici, koji su za vreme vanrednog stanja dezinfikovali bolnice i druge objekte širom Srbije, posetili su fudbalski klub Crvena zvezda...Kako se navodi na sajtu crveno-belih, gosti iz Rusije obišli su klupski muzej, uverili se u veličinu kluba i dobili prigodne poklone...Zvezdin predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.