Zvezda ubedljiva u Novom Sadu

Izvor: B92, 02.Okt.2022, 16:01

Zvezda ubedljiva u Novom Sadu

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Mladost GAT 4:0 (1:0) u Novom Sadu.

Crveno-beli su zabeležili devetu pobedu u sezoni i zadržali prvo mesto na tabeli sa tri boda više od TSC-a, koji ima i dve utakmice više.

S druge strane, Mladost je doživela deveti poraz pa je ostala na pretposlednjem mestu sa svega osam bodova.

Zvezdu je do treće pobede u nizu predvodio dvostruki strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mirko Ivanić, a po gol su postigli još Aleksandar Katai kao rezervista i Gelor Kanga iz penala.

Crveno-beli su propustili priliku da povedu u već u petom minutu, kada je golman Mladosti Milojević odbranio penal Aleksandru Pešiću.

Zvezda je nastavila da pritiska i u 12. minutu dolazi do prednosti. Sjajan gol postigao je Ivanić udarcem sa oko 20 metara.

U nastavku meča crveno-beli su kontrolisali igru, ali su teško stizali do izglednih šansi, a najbolju propušta dekoncentrisani Pešić koji sa četiri metra promašuje ceo gol.

Trener Milojević nije želeo da se kocka, pa na poluvremenu uvodi Kataija i Bena koji odmah revašaju meč.

Katai preti već iz prvog napada, a onda u 70. minutu posle dodavanja Bena konačno trese mrežu i definitivno slama otmor domaćina.

Fudbaleri Mladosti su se tad predali, pa Zvezda u završnici stiže do ubedljivih trijumfa nakon drugog gola Ivanića i penala koji ovaj put realizuje Kanga.

U sledećem kolu Zvezda čeka Spartak, dok Mladost ide u goste Kolubari u Lazarevcu.

Meč ste mogli da pratite uživo uz B92.net LIVE BLOG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.