Zvezda u trci sa Džikićem za naturalizovanog Kamerunca?!

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023, 08:31

Zvezda u trci sa Džikićem za naturalizovanog Kamerunca?!

Crvena zvezda je danas i zvanično ostala bez jednog od plejmejkera, pošto je potvršeno da Stefan Marković završava karijeru, a izvestan je i odlazak Fakunda Kampaca koji je na pragu povratka u Real, dok se Luka Vildoza sprema za put u Atinu i transfer u Panatinaikos.
Jasno je da će jedno od pojačanja za sledeću sezonu biti i na poziciji pleja, a jedna neočekivana informacija tim povodom pojavila se tokom popodneva >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na Tviteru. Plasirao ju je poznati košarkaški novinar Mateo Andreani koji otkriva da su navodno Crvena zvezda i Hapoel Jerusalim, koji sa klupe vodi Aleksandar Džikić, pokazali interesovanje za 28-godišnjeg plejmejkera Parisa Lija!
On je prošlu sezonu proveo u Panatinaikosu, gde je na 33 evroligaška nastupa ostvario učinak od 11.2 poena, 1.8 skokova, 3.8 asistencija, za indeks 10.3. Sasvim pristojan učinak u elitnom evropskom takmičenju, ali to je ostalo u senci loših rezultata atinskih “zelenih“.
U prvom delu sezone je sarađivaio sa bivšim trenerom Crvene zvezde Dejanom Radonjićem, pa svakako i on može dosta toga da kaže ljudima iz Zvezde o Lijevim kvalitetima, mogućnostima ili ponašanju.
Li je rođen u Ilinoisu, u Americi, ali je prošle godine dobio državljanstvo Kameruna i ubrzo upisao i debitantski nastup za njihov nacionalni tim.
Inače, pre Panatinaikosa, igrao je i Monaku, Orleanu, nemačkom Brose Bambergu i belgijskom Antverpenu.

Hapoel Jerusalem and Crvena Zvezda expressed interest to Paris Lee. Lee, who played last season with Panathinaikos Athens, wants EuroLeague first.
Source tell me and @givati_tomer
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) June 23, 2023



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.