Zvezda u subotu pušta u prodaju karte za Jang Bojs

Izvor: B92, 22.Sep.2023, 22:12

Zvezda u subotu pušta u prodaju karte za Jang Bojs

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da će se karte za duel protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona naći u slobodnoj prodaji od subote 23. septembra.

"Obaveštavamo sve Zvezdaše da su od subote 23. septembra u slobodnoj prodaji i pojedinačne ulaznice za utakmicu Crvena zvezda – Jang Bojs. Ulaznice se kupuju onlajn ili na blagajni stadiona i svaki kupac može da kupi do četiri karte", preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je klub.

Cene karata:

Jug/sever - 3.500 sinara

Istok - 7.500 dinara

Zapad - 8.500 dinara

"Pored ulaznica za utakmicu Crvena zvezda – Jang Bojs, u prodaji su i dalje paketi karata za sve tri utakmice Lige šampiona. Svaki kupac može da kupi maksimalno ćetiri paketa karata za Jang Bojs, Lajpcig i Mančester Siti na našem stadionu", dodaje se u saopštenju.

Duel između Crvene zvezde i Jang Bojsa na programu je 4. oktobra od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.