Zvezda u sredu pušta u prodaju pakete i karte za RB Lajpcig i Mančester Siti

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 19:02

Zvezda u sredu pušta u prodaju pakete i karte za RB Lajpcig i Mančester Siti

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će paketi i karte za utakmice Lige šampiona protiv Lajpciga i Mančester Siti biti od sutra u prodaji.

Cene za zapadnu tribinu su 8.500, istočnu 7.500, a južnu i severnu po 3.500 dinara. Kao i do sada za članove i onlajn kupovinu važi popust od 500 dinara.

U prodaji je i paket karata za RB Lajpcig i Mančester Siti za utakmice na domaćem terenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a za onlajn kupovine paketa takođe važe 500 dinara niže cene.

Svaki kupac može da kupi maksimalno 4 paketa karata za RB Lajpcig i Mančester Siti

Zvezda dočekuje Lajpcig 7. novembra, a Siti 13. decembra.

Podsetimo, karte se kupuju onlajn ili u servisu za članstvo, a radno vreme servisa za članstvo je:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VAŽNE VESTI ZA DELIJE: Crvena zvezda objavila kada u prodaju izlaze paketi karata za Siti i Lajpcig!

Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2023

Navijači će moći da obezbede svoje ulaznice Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će prodaja paketa i karata za predstojeće utakmice Lige šampiona protiv Lajpciga i Mančester sitija početi od 11. oktobra. Karte će biti dostupne za kupovinu u Servisu za članstvo kluba, kao i online...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.