Zvezda u polufinalu Kupa CEV

Izvor: B92, 04.Mar.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u polufinalu Kupa CEV

Odbojkašice Crvene zvezde plasirale su se u polufinale Kupa CEV.

Šampionke Srbije su u čelendž rundi eliminisale austrijski Post Švehat, pošto su posle trijumfa na svom terenu od 3:1, istim rezultatom slavile i u Beču, sa 25:17, 25:23, 16:25 i 25:20 po setovima.

Crveno-belim devojkama je to treći put u poslednje četiri godine da će igrati u polufinalu Kupa CEV. One će se za plasman u finale boriti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa italijanskim Urbinom, a prva utakmica na programu je 15. ili 16. marta u Beogradu, dok će revanš biti odigran 19. ili 20. marta u Italiji.

Najbolja u timu srpskih šampionki bila je Jelena Blagojević sa 18 poena, Sanja Malagurski je imala 15, Nađa Ninković jedan manje, a Ana Bjelica 13.

Za razliku od prošlih sezona, kada se igrao finalni turnir, od ove godine važe nova pravila u Kupu CEV pa će se i u polufinalu i finalu igrati po dve utakmice. Propozicijama takmičenja u predviđeno je da, ukoliko obe ekipe ostvare po jednu pobedu, bez obzira na rezultat, o plasmanu u naredni krug odlučuje zlatni set.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.