Zvezda u januaru dovodi krilo Trnave?

Izvor: B92, 03.Sep.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u januaru dovodi krilo Trnave?

Iako je tek završen letnji prelazni rok, Crvena zvezda već planira transfere za sledeći januarski.

Crveno-beli su zainteresovani za mladog krilnog napadača Spartaka iz Trnave Erika Jirku, što je potvrdio sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

Jirka ima 20 godina, a crveno-beli su ga primetili u pravo u dvomeču sa slovačkim šampionom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Jirka je izvanredan igrač i Crvena zvezda je zainteresovana za njega", rekao je Mrkela.

Mladi Slovak je pravio dosta problema Zvezdinim bekovima po levoj strani terena, a u Beogradu je asistirao Eriku Grendelu za gol Spartaka.

S obzirom da Zvezda planira da dovede Jirku u januaru, u Ljutice Bogdana očigledno planiraju da prodaju nekog od ofanzivnih igrača na polusezoni, nakon nastupa u grupnoj fazi Lige šampiona koja bi trebalo da poveća cenu igračima srpskog prvaka.

Jirka ima ugovor sa Spartakom do leta 2020.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO: Zvezda dovela i Jirku!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2018

Prelazni rok je završen, ali nije kraj seriji pojačanja u Crvenoj zvezdi! Novi član crveno-belih je slovački vezista Erik Jirka koji je u kvalifikacionom dvomeču igrajući za Spartak iz Trnave impresionirao Zvezdino rukovodstvo. Čim je obezbeđen plasman u Ligu šampiona i novac za atraktivanija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.