Zvezda u atinskoj poplavi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Nov.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u atinskoj poplavi (VIDEO)

Vožnja ekipe Dušana Alimpijevića po povratku sa večerašnjeg treninga nije bila nimalo prijatna

Užasni vremenski uslovi paralisali su Atinu, a problem sa poplavom na ulicama večeras je imala i Crvena zvezda. Vožnja ekipe Dušana Alimpijevića po povratku sa večerašnjeg treninga nije bila nimalo prijatna, pošto se autobus našao u koloni pored koje su tekle prave bujice vode.

U protekla dva dana, predgrađe Atine i periferije grada bile >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su poplavljene, a do sada je čak 15 ljudi izgubilo život, dok je mnogo vodi kao nestalo. Iz Olimpijakosa je najavljeno da će sutrašnja utakmica sa Crvenom zvezdom (20.00) započeti minutom ćutanja zbog užasnih događaja koje su zadesili glavni grad Grčke.

Atina ... povratak sa treninga  pic.twitter.com/XX2A2pfW9H

(FOTO: MN press, screen shot)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Poplave

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.