Izvor: RTS, 18.Jan.2021, 10:04

Zvezda u Madridu nadoknađuje meč sa Realom

Košarkaši Crvene zvezde igraju u Madridu od 18 čašova odloženi meč 19. kola Evrolige protiv Reala. Tok utakmice i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Nakon meča u petak s Valensijom, košarkaši Zvezde ostali su u Španiji, a u nedelju su posle jutarnjeg treninga autobusom stigli u Madrid.

"Prethodna dva dana iskoristli smo za analizu utakmice sa Valensijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trening i pripremu za meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet. Ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić za klupski sajt.
Crveno-beli za ovaj meč neće moći da računaju na Lojda, Noka, Simonovića i Simanića koji treniraju u Beogradu.
U dosadašnjem delu Evrolige Real ima skor 13-6, dok Crvena zvezda ima učinak 6-13.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda ima popravni u Španiji

Izvor: B92, 18.Jan.2021

Košarkaši Crvene zvezde igraju u ponedeljak od 19 sati odloženu utakmicu 19. kola Evrolige sa Realom u Madridu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.