Zvezda u Ligi šampiona

Izvor: Vostok.rs, 30.Avg.2018, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Ligi šampiona

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Nekadašnji šampion kontinenta prvi put će igrati u grupnoj fazi elitnog takmičenja otkako se ono igra u postojećem formatu.

Zvezda je gubila 2:0 od odlične ekipe Salcburga, ali je u dva minuta šokirala šampiona Austrije i biće na žrebu za takmičenje koje okuplja 32 najbolje ekipe u Evropi.


Posle beogradskih 0:0, Salcburg je pokušao silovitim napadima da što pre dođe do prednosti na "Red bul areni", na kojoj je bilo desetak hiljada navijača beogradskog kluba.


Crveno-beli su odolevali napadima austrijskog šampiona sve do 45. minuta, kada je Izraelac Dabur uspeo da savlada osličnog Borjana.


Tek što je počelo drugo poluvreme, Salcburg stiže do 2:0. Čakir je dosudio penal za domaći tim, a Dabur još jednom poslao loptu iza Borjana.


Salcburg - Crvena zvezda 2:2, golovi sa utakmice
U tim trenicima delovalo je da je Liga šampiona kilometrima daleko, ali se izabranici Vladana Milojevića nisu predavali. Naprotiv, agresivno su krenuli ka golu Cicana Stankovića i to se isplatilo.


Ben je u 65. minutu smanjio rezultat, a samo minut kasnije doneo i izjednačenje Zvezdi.


Do kraja meča Salcburg je napadao, imao dve velike prilike u nadokandi vremena, ali je Borjan "začarao" svoju mrežu i utakmica se završila rezultatom 2:2.


Usledilo je veliko slavlje igrača i navijača Zvezde, koja će ove jeseni na stadionu "Rajko Mitić" dočekati velika evropska imena.


Veliki uspeh Zvezdinih fudbalera proslavljen je i na beogradskim ulicama, uz zvuke automobilskih sirena.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako Zvezdinom rivalu sipaju so na ranu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018

Nekome će biti smešno, sigurno ne pristalicama Red Bul Salcburga...Neprikosnoveni vladar austrijskog fudbala u prethodnih desetak godina još jednom je zastao na poslednjem stepeniku ka Ligi šampiona...Red Bul Salcburg imao je dva gola prednosti u duelu sa Crvenom zvezdom ali je za dva minuta šampion...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.