Izvor: RTS, 07.Maj.2021, 14:35

Zvezda u Laktašima za ulazak u novo finale ABA lige

Košarkaši beogradske Crvene zvezde igraju u Laktašima protiv Igokee drugu utakmicu polufinalne serije ABA lige. Početak je u 18.30.
Crveno-beli su u Republiku Srpsku otputovali sa prednošću od 1-0, koji su izvojevali u ponedeljak u Beogradu slavivši sa 76:61.

Međutim, ekipa trenera Dejana Radonjića će biti pred mnogo većim iskušenjem u drugom susretu, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imajući u vidu rezultat meča koji je odigran na istom mestu u regularnom delu sezone, kada su ”Igosi” slavili veoma ubedljivo - 86:65.
Jedini srpski predstavnik u dogravanju u regionalnom takmičenju će pokušati da čvrstom odbranom i kontrolom skoka poput onog u drugom delu prve utakmice zaustavi protok lopte i ”pik” igru sastava Dragana Bajića, zvanično najboljeg trenera lige.
U drugom polufinalnom duelu, Mornar će u Baru pokušati da izjednači protiv Budućnosti i seriju vrati u Podgoricu. Taj meč se igra u 20.30.
Obe serije se igraju na dve pobede. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.