Zvezda u Kragujevcu sa 2:0 pobedila Radnički 1923

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2012, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Kragujevcu sa 2:0 pobedila Radnički 1923

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u nedelju u Kragujevcu domaći Radnički 1923 sa 3:0 u utakmici petog kola Super lige.

Strelac vodećeg gola bio je Nenad Milijaš u 43. minutu iz slobodnog udarca sa oko 20 metara. Na 2:0 povisio je Filip Kasalica u 82. minutu, dok je u sudijskoj nadoknadi konačan rezultat postavio je Luka Milivojević preciznim udarcem u donji ugao sa ivice šesnaesterca.Utakmicu je obeležila velika tenzija medju igračima, a domaćin je susret završio sa dva isključenja.Poslednju utakmicu petog kola igraće Vojvodina i Jagodina, od 19.00 u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Sezonske karte od subote u prodaji

Izvor: KGsport.info, 17.Sep.2012, 20:14

Košarkaški klub Radnički igraće premijernu utakmicu nove sezone ABA lige protiv ljubljanske Olimpije u petak 28. septembra od 20 časova, potvrđeno je danas u direkciji regionalne lige.. U susret toj utakmici, Radnički obaveštava svoje pristalice da su u pripremi pretplatne ulaznice i za novu...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.