Zvezda u Berlinu bez Lazića i Tejića, Dangubić hoće reprizu

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Mar.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Berlinu bez Lazića i Tejića, Dangubić hoće "reprizu"

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić očekuje težak zadatak na gostovanju Albi, u 12. kolu Top 16 faze Evrolige. "U prvom meču protiv Albe u Beogradu odigrali smo na veoma visokom nivou i zasluženo smo trijumfovali. Sigurno je da će Alba u odnosu na tu utakmicu odgovoriti još jače. Ove sezone oni pružaju zaista izvanredne partije, u njihovoj igri izuzetno je izražen timski duh i s obzirom na činjenicu da su i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << u trci za plasman u Top 8 biće silno motivisani da nas pobede. To nam garantuje da nas u dvorani O2 očekuje veoma težak zadatak", rekao je Dangubić za klupski sajt, i dodao: "Za nas će još jedna utakmica u Top 16 fazi Evrolige, protiv veoma jakog protivnika biti odlična provera za ono što nam predstoji. Potrudićemo se da odigramo na najvišem mogućem nivou, da budemo maksimalno borbeni i uz takav pristup pokušaćemo da zabeležimo još jednu pobedu. Izdvojio bih njihovu spoljnu liniju. Igraju veoma brzo, imaju vrlo pokretljive četvorke i ključ utakmice bi upravo mogao da bude u njihovom zaustavljanju. Moramo da se potrudimo da nametnemo naš ritam, da sprečimo njihove kontre i iskontrolišemo skok. Svaki meč u Top 16 fazi Evrolige za naš mladi tim predstavlja veliki motiv, željni smo dokazivanja i učinićemo sve što je u našoj moći da pružimo još jednu dobru partiju", zaključio je Dangubić. Košarkaši i članovi stručnog štaba Crvene zvezde put Berlina kreću u srijedu u popodnevnim časovima, a utakmica je na programu u četvrtak od 20.15. U prvoj utakmici, Zvezda je u "Pioniru" slavila sa 86:69. Bez Lazića i Tejića U sastavu Zvezde neće biti Branka Lazića, ali ni lakše povrijeđenog Marka Tejića. Krilni centar će biti u timu za nedjeljni meč protiv Mega Leksa, na startu Superlige Srbije. (Blic)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Alba dočekuje Zvezdu

Izvor: RTS, 26.Mar.2015, 14:41

Novi duel Crvene zvezde i Albe u Top 16 fazi Evrolige. Obe ekipe imaju šanse za plasman među osam najboljih, domaćin mnogo veće. Meč se igra od 20.15 u berlinskoj O2 Areni. . .Nakon ubedljive pobede u Beogradu, crveno-beli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.