Zvezda u Antaliji

Izvor: RTS, 31.Jan.2011, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Antaliji

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak čarter letom iz Beograda za Antaliju, odlaze put Turske, gde će u narednih 15 dana odraditi i drugi deo priprema za prolećnu polusezonu.

Izabranici Roberta Prosinečkog biće smešteni u hotelu „Kalista", a treniraće na terenima istog hotela.

Tokom boravka u Antaliji, Crvena zvezda će odigrati pet prijateljskih utakmica. Prva utakmica na rasporedu je 2. februara, a protivnik će biti „B" tim ekipe Šahtjora. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zatim slede utakmice 5. februara protiv Spartaka (Trnava), 8. februara Univerzitatea (Krajova), 10. februara Steaua i 13. februara Kopar.

Robert Prosinečki je na put poveo sledeće igrače:  Stamenković, Bajković, Dmitrović, Adi, Ćosić, Vilotić, Đorđević, Tošić, Reljić, Ninkov, Ignjatijević, Mikić, Binić, Isah, Milovanović, Mijailović, D. Srnić, Bogdanović, Vešović, Koroman, Lazović,  Kadu, Jeremić, Evandro, S. Srnić,  Kaluđerović, Jevtić, Borha, Perović i Trifunović.

Fudbaleri Crvene zvezde u Beograd se vraćaju 15. februara, a do početka drugog dela prvenstva odigraće još jednu pripremnu utakmicu, protiv Borca iz Banjaluke 20. februara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde od danas u Turskoj

Izvor: Politika, 31.Jan.2011

„Crveno-beli” će imati pet provera u Antaliji, a prvu već sutra protiv drugog tima ukrajinskog Šahtjora..Glavni deo zimskih priprema fudbaleri Zvezde obaviće na turskoj obali Sredozemnog mora u Antaliji, gde će od danas provesti dve nedelje. Ekspedicija..„crveno-belih” na put kreće čarter...

Nastavak na Politika...

Zvezda se seli u toplije krajeve

Izvor: Sportal.rs, 01.Feb.2011, 09:39

Posle treniranja u Budvi i beogradske "pauze", fudbaleri Crvene zvezde otputovaće na nastavak priprema, u Antaliju. U narednih 15 dana, trener Robert Prosinečki će imati priliku da još bolje uigra tim na koji će računati u nastavku sezone.

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda stigla u Tursku, u hotelu i Gulit

Izvor: Blic, 01.Feb.2011

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su u utorak u osam časova čarter letom ZY 1945 iz Beograda za Antaliju, a posle dvočasnovog leta su stigli u Tursku gde će tokom dve sledeće sedmice odigrati pet kontrolnih mečeva pred nastavak sezone...Ekspediciju crveno-belih predvodio je prvi čovek kluba Vladan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.