Zvezda trijumfalno završila sezonu u Super ligi Srbije

Izvor: Beta, 19.Maj.2021, 18:10

Zvezda trijumfalno završila sezonu u Super ligi Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Metalac sa 5:1, u 38. kolu Super lige Srbije.Šampion je tako trijumfalno završio sezonu u srpskom prvenstvu.Zvezda ima 108 bodova, 13 više od drugoplasiranog Partizana.Dvostruki strelac na stadionu "Rajko Mitić" bio je El Fardu Ben, u petom i 34. minutu.Golove su još dali Milan Gajić u drugom, Gelor Kanga u 50. i Milan Pavkov u 77. minutu.Pogodak za goste u 69. minutu postigao je Igor Maksimović.Metalac iz Gornjeg Milanovca je sezonu u Super ligi Srbije završio sa 52 boda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

„PETARDA“ ZVEZDE: Crveno-beli zatvorili sezonu sa stilom! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2021

Crvena zvezda ubedljivo je slavila u poslednjem kolu Superlige protiv Metalca sa 5:1. Crveno-beli odlično su ušli u meč i poveli već u drugom minutu pogotkom Milana Gajića. Lako je ispala odbrana tima iz Gornjeg Milanovca, a to je odlično iskoristio Zvezdin bek. Samo tri minuta kasnije El Fardu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.