Zvezda te poziva da budeš sezonac: To je stvar kućnog vaspitanja

Izvor: B92, 05.Avg.2022, 13:42

Zvezda te poziva da budeš sezonac: To je stvar kućnog vaspitanja

Fudbalski klub Crvena zvezda na pragu je da obori rekord po broju prodatih sezonskih karata, te poziva navijače da pomognu klubu u sezoni ispred.

"Biti sezonac je stvar kućnog vaspitanja, a ljubav prema Crvenoj zvezdi se prenosi sa kolena na koleno. Utakmica protiv Pjunika pokazala je da ovu Crvenu zvezdu vredi gledati na svakom meču, jer ovo što izabranici Dejana Stankovića demonstriraju na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove sezone je – totalni fudbal", piše na zvaničnom sajtu kluba.

"Budi sezonac, jer će Zvezda sigurno da ti se oduži na terenu. Od Zvezde ćeš dobiti 90 minuta totalnog fudbala, igre na gol više i poteze koji se prepričavaju godinama. Zbog toga, mnogo praktičnije, i finansijski, i emotivno je da jednostavno budete vlasnik sezonske ulaznice. Jer ona ipak označava svojevrsni status, nešto što te čini zvezdašem u potpunom smislu te reči, a ako zaista voliš klub onda nema lepšeg osećaja nego da uživo prisustvuješ bravurama Kataija, Ivanića, Kange, ali i pojačanja Kangve, Bukarija i ostalih koji su pokazali da Crvena zvezda zaista dugo nije bilo ovako moćna", dodaje se.

Iz Zvezde navode da će za sezonce napraviti rezervisano mesto na stadionu uz popust na paket karata za grupnu fazu evropskog takmičenja od čak 30 odsto.

"Samo kroz ta dva benefita, pored ostalih, vrednost sezonske karte se praktično isplaćuje, pa će za sezonce sve utakmice u prvenstvu biti faktički besplatne uključujući i sve prvenstvene derbi utakmice. A videli ste kako Crvena zvezda igra na Marakani kada je publika tu. Pobeda od 4:0, dva trijumfa od 5:0, i jedna goleada od 6:0, ukupna gol razlika 20:0", piše na sajtu kluba.

Do sezonske ulaznice vas deli samo nekoliko klikova: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html.

"A ono što nam je poseban cilj za ovu sezonu je i da oborimo rekord kada je reč o broju prodatih sezonskih ulaznica, a da bismo to učinili, potrebna vam je vaša pomoć. Brojka koju napadamo iznosi 7021, a sada smo premašili brojku od 6800 prodatih karata i samo malo nam nedostaje da ovo po svemu bude rekordna godina za Crvenu zvezdu. Veći broj sezonaca garantuje veću posetu i zato hajde da nas na Marakani bude više nego ikad, jer ova Crvena zvezda to zaslužuje!", piše u zaključku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.