Zvezda sporazumno raskinula ugovor sa Misdongardom

Izvor: RTS, 28.Nov.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sporazumno raskinula ugovor sa Misdongardom

Fudbalski klub Crvena zvezda sporazumno je raskinuo ugovor sa reprezentativcem Čada Misdongardom Betolingarom, saopšteno je na sajtu trofejnog beogradskog kluba.

Misdongard je došao u Crvenu zvezdu u leto 2007. godine, a tokom prošle sezone je odigrao 11 utakmica i postigao četiri gola.

Afrički internacionalac, međutim, nije licenciran za novu sezonu, pa se sa upravom "crveno-belih" sporazumeo o prekidu saradnje.

Klub mu je, međutim, omogućio da trenira sa prvotimcima do kraja godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Betolingar napustio Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 28.Nov.2008

Fudbalski klub Crvena zvezda sporazumno je raskinuo ugovor sa napadačem Misdongardom Betolingarom. ..Reprezentativac Čada na početku sezone nije bio prijavljen ni za jedno takmičenje, a u međuvremenu nije uspeo da se nametne treneru Čedomiru Janevskom. ..Betolingar je stigao na 'Marakanu’...

Nastavak na B92...

Crvena zvezda raskinula ugovor sa Betoligarom

Izvor: TV Avala, 28.Nov.2008

Fudbalski klub Crvena zvezda saopšstio je danas da je raskinuo ugovor sa napadačem iz Čada Misdongardom Betoligarom.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.