ABA: Vujošević na hlađenju tri meča!

Izvor: Mondo, 01.Okt.2012, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Vujošević na "hlađenju" tri meča!

Oštra kazna treneru crno-belih zbog isključenja na utakmici prvog kola sa Zadrom i vređanja sudija. Kažnjena i zvanična lica.

Košarkaši Partizana mt:s protiv Zadra su preokrenuli rezultat u odsustvu svog šefa stručnog štaba, a u naredna tri kola biće u potpunosti lišeni njegovih saveta.

Crno-bele će u sredu protiv Krke, a zatim u Zagrebu protiv Cibone i u Pioniru protiv Širokog, voditi pomoćni trener Velimir Gašić.

U obrazloženju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << direktora lige Josipa Bilića stoji da je Vujošević kažnjen sa tri utakmice zabrane obavljanja dužnosti zbog "ponašanja koje je neprimereno sportskom duhu", kao i zbog "pretnji službenim osobama".



Partizanu je po istom osnovu određena kazna od 1.000 evra, ali to nije sve.

Crno-beli će morati da plate još 1.000 evra zbog bacanja tvrdih predmeta, zbog prekida utakmice 3.000 evra i 1.600 evra zbog - Vujoševićeve tehničke greške (200), druge, isključujuće tehničke greške (400) i nenapuštanja dvorane posle isključenja (1.000).

Ukupan "ceh" određen petostrukom osvajaču regionalnog takmičenja iznosi, dakle, 6.600 evra!



Zbog "nesavesnog obavljanja dužnosti", odnosno administrativnih grešaka, kažnjeni su delegat utakmice Partizan mt:s - Zadar, Tihomir Bubalo, kao i svi članovi sudijske trojke.

Bubalo će pauzirati tri utakmice po uobičajenom tempu delegiranja, sudija Radomir Vojinović dva meča, a Sašo Petek i Igor Dragojević po jedan.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević dobio tri meča suspenzije

Izvor: B92, 01.Okt.2012

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević kažnjen je sa tri utakmice suspenzije zbog incidenata u meču prvog kola ABA lige sa Zadrom...Vujošević je dobio isključujuću tehničku grešku u trećoj četvrtini, posle čega se dugo svađao sa sudijama...Partizan će bez Vujoševića biti u mečevima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.