Zvezda slavila u Petrovcu, Lazović dva puta u metu

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Jan.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda slavila u Petrovcu, Lazović dva puta u metu

Petrovac – Crvena zvezda 1:2 (0:2)
Strelci: Leverda u 81. za Petrovac, Lazović u 12. i 30. minutu za C. zvezdu.
Stadion: Petrovca. Gledalaca: 1.000. Sudija: Dabanović (Podgorica).
PETROVAC: Popović, Radulović, Graovac, Mihailović, Grbović, Šofranac, Golubović, Zvicer, Muhović, Jovanović, Živović.
CRVENA ZVEZDA: Bajković (Kirovski), >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Mikić (Stojković), Tošić (Krneta), Maksimović (Mihajlović), Petković (Mladenović), Milivojević (Mijailović), Evandro (Dimitrijević), Kadu (Janković), Lazović (Mirić), Kasalica (Vešović), Asamoa (Ožegović).

Crveno–beli su došli u vođstvo u 12. minutu, kada je nakon centaršuta Petkovića sa leve strane, defanzivac Petrovca Golubović, nespretnom reakcijom pogodio prečku, a na odbijenu loptu je naleteo Lazović.
Već u sledećoj akciji, najbolji igrač Jelen Super lige je izašao sam ispred čuvara mreže crnogorske ekipe, ali mu je Popović „skinuo“ zicer. Mogao je i Milivojević da se upiše u strelce, ali je njegov udarac sa ivice šesnaesterca odbranio golman domaćih.
Lazović je, ipak, duplirao prednost pulena Roberta Prosinečkog u 30. minutu. Stuštio se u kazneni prostor crnogorskog prvoligaša i kada je zakoračio u šesnaesterac uputio je „bombu“. Golman Petrovca Popović je bio nemoćan.
U prvom poluvremenu je viđena Zvezdina dominacija po izuzetno lošem terenu, a debitovao je u špicu Natanijel Asamoa. Napadač iz Gane se trudio, učestvovao u mnogim akcijama, ali je očajna podloga učinila svoje, pa nije mogao da se iskaže u pravom svetlu.
Prosinečki je u nastavku promenio celu postavu i pružio, među ostalima, šansu debitantu Miriću. Petrovac je pružio jači otpor crveno–belima u drugih 45 minuta, mada je i Zvezda imala svoje šanse.
Mirić je u 54. minutu uzdrmao prečku golmana domaćih, a talentovani Ožegović pokušao da „makazicama“ zatrese mrežu Petrovca, ali je bio izblokiran.
U poslednjih desetak minuta meča, Crnogorci su imali terensku inicijativu. Pogodili su prečku u 78. minutu, a tri minuta kasnije smanjili rezultat. Mijailović je kiskirao nekoliko metara ispred svog kaznenog prostora, do lopte je došao Leverda i evrogolom, sa 16–17 metara zatresao mrežu Kirovskog.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda slavila u Petrovcu, Lazović dva puta u metu

Izvor: Utakmica.rs, 25.Jan.2012

Petrovac – Crvena zvezda 1:2 (0:2) Strelci: Leverda u 81. za Petrovac, Lazović u 12. i 30. minutu za C. zvezdu. Stadion: Petrovca. Gledalaca: 1.000. Sudija: Dabanović (Podgorica). PETROV&#1040;C: Popović, Radulović, Graovac, Mihailović, Grbović,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Zvezda poražena na Trešnjici

Izvor: Utakmica.rs, 26.Jan.2012, 16:48

Zeta – Crvena zvezda 2:1 (0:0) Stadion: Trešnjica. Gledacala: 1.000. Sudija: Bošković (Podgorica). Strelci: Boljević u 66. i Perazić u 85. za Zetu a &#1040;samoa u 87. za Zvezdu. ZET&#1040;: Ivanović, Kaluđerović, Boljević, Peličić,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.