Zvezda slavi titulu protiv Novog Pazara – na TV B92

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 14:35

Zvezda slavi titulu protiv Novog Pazara – na TV B92

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras na svom terenu od 19 sati ekipu Novog Pazara uz direktan prenos na TV B92.

Crvena zvezda je još ranije obezbedila novu, 34. titulu u domaćem prvenstvu.

"Crveno-beli" su ubedljivo prvi na tabeli Superligi Srbije sa 96 bodova, dok je Novi Pazar šesti sa 50.

Ovo je šesta uzastopna titula beogradskog kluba u Superligi Srbije. Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pre nekoliko dana osvojila Kup Srbije trijumfom protiv Čukaričkog (2:1) i stigla do treće uzastopne "duple krune".

"Crveno-beli" su odlučili da ulaz na meč sa Novim Pazarom bude besplatan za sve navijače, koji su najavili spektakl za pamćenje, pošto će na ovom duelu biti proslavljena 34. titula u istoriji kluba.

"Svi su fizički spremni za utakmicu. Nažalost ponovo imamo 20 mesta, plus dva golmana, a u rosteru 25 igrača, tako da će neko izostati, ali mislim da je do sada grupa bila korektna. Uvek su igrali najspremniji igrači i trudili smo se da svi zabeleže minute. Mislim da je proslava titule prilika da navijači pozdrave igrače, koji su izneli najveći teret. Naravno biće nekih promena u timu, ali neće se ticati isključivo bonus igrača", rekao je trener Crvene zvezde Miloš Milojević u najavi meča sa Novim Pazarom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEREŠENO NA MARAKANI: Crvena zvezda remijem spustila zavesu na sezonu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023

Velikim vatrometom navijači crveno-belih proslavili treću uzastopnu duplu krunu...Fudbaleri Crvene zvezda spustili su zavesu na uspešnu sezonu u kojoj je osvojena dupla kruna remijem protiv Novog Pazara 2:2 (0:0) u poslednjem meču Mozzart bet Superlige. Crveno-beli su dva puta vodili, ali su Pazarci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Remi Zvezde i Novog Pazara na proslavi titule u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2023

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su večeras na svom terenu u Beogradu nerešeno 2:2 protiv Novog Pazara, u utakmci poslednjeg 37. kola Super lige Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Leković: Sa 19 godina sam osvojio "duplu krunu"

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 12:48

Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković izjavio je da mu se ispunio dečački san, jer je na proslavi titule sa "crveno-belima" postigao gol za svoj tim...Crvena zvezda je sinoć odigrala bez pobednika, 2:2 sa ekipom Novog Pazara u meču poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije. "Crveno-beli" su na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.