Zvezda skupo prodala kožu – samo klubovi iz Mančestera opasniji po gol Lajpciga

Izvor: B92, 26.Okt.2023, 15:41

Zvezda skupo prodala kožu – samo klubovi iz Mančestera opasniji po gol Lajpciga

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su ostavili dobar utisak u Lajpcigu, uprkos porazu 3:1 u trećem kolu Lige šampiona.

Crveno-beli su pokazali dobro lice, bili su agresivni i da nije bilo nekih individualno odličnih poteza domaćih igrača, kao što je gol Simonsa sa 2:0, rezultat bi možda bio i povoljniji.

Da je Zvezda odigrala dobru utakmicu govore i šutevi u okvir i van gola koji je čuvao Janis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Blasvič.

Aktuelni šampion Srbije uputio je 16 udaraca ka golu nemačkog predstavnika, te su po opasnosti odmah iza klubova iz Mančestara.

Jedine dve ekipe koje su bile opasnije od srpskog šampiona su timovi iz Mančestera, i to kada je u prethodnom kolu Lige šampiona, ekipa Pepa Gvardiole uputila 18 udaraca. Dovoljno za 1:3, nakon što su pogađali Fil Foden, Hulijan Alvarez i Žeremi Doku, te je sličnije Zvezdi prošao Mančester Junajted.

Popularni "Crveni đavoli" su doživeli poraz 8. decembra 2020. godine na "RB Areni" rezultatom 3:2, uprkos tome što su uputili čak 18 udaraca. Interesantno je da nijedan od tih 18 udaraca nije završio u mreži rivala, jer su do pogodaka došli posle jedanaesterca koji je iskoristio Bruno Fernandes, te nakon autogola Ibrahime Konatea, sadašnjeg defanzivca Liverpula.

Pokušavali su velikani poput Real Madrida, Borusije iz Dortmunda, PSŽ-a i Liverpula, neki osvajali i bodove, ali niko od njih nije bio NA učinku Zvezde kada je reč o pokušajima. Egal sa crveno-belima bili su Benfika i Seltik sa 16 upućenih udaraca, koji su takođe doživeli poraz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.