Zvezda silovita protiv Vršca

Izvor: RTS, 16.Feb.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda silovita protiv Vršca

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali ekipu Vršca rezultatom 99:47 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Zvezdu je do lake i ubedljive pobede u četvrtfinalu vodio Marko Simonović sa 19 postignutih poena od čega 17 u prvom poluvremenu.
Radonjić je pružio šansu svim košarkašima koji su bili spremni. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Na klupi su ostali povređeni Nejt Volters i Milko Bjelica, dok Nemanja Dangubić nije doputovao u Niš na završni turnir. 
Zvezda je već u prvoj četvrtini stekla više od 20 poena prednosti, a na poluvremenu je vodila sa čak 40 razlike.
Ekipa trenera Dejana Radonjića je konstantno uvećavala prednost, a najveća je bila 57 poena.
Kod ekipe Vršca najefikasniji bio je Savović sa jedanaest poena.
Rival Crvene zvezde u polufinalu biće ekipa FMP-a koja je u četvrtfinalu savladala subotički Spartak rezultatom 77:58.  
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veliki broj povreda njegovih košarkaša otežava situaciju i dodao da su minimalne šanse da Nejt Volters i Milko Bjelica budu spremni za polufinale Kupa Radivoja Koraća.
"Situacija je prilično teška. Videćemo sutra, ali su minimalne šanse da u subotu računamo na bilo koga od njih, voleo bih da su zdravi ali ne treba žuriti jer nam predstoji još dosta utakmica do kraja sezone", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice protiv Vršca u Nišu. 
"Odigrali smo odgovorno, ali me zanima kako ćemo izgledati protiv FMP-a, koji sigurno predstavlja kvalitetnog protivnika. Tek ćemo da vidimo kako stoje stvari jer se radi o kvalitetnom protivniku sa mnogo mladih i talentovanih igrača", kazao je Radonjić.
Polufinalna utakmica između Zvezde i FMP-a igraće se u subotu od 17 časova. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) MONSTRUOZNE BLOKADE, ZAKUCAVANJA... Evo kako su košarkaši Zvezde oduševili Delije

Izvor: Kurir, 16.Feb.2017

...Crvena zvezda je u četvrtfinalu turnira u Nišu ubedljivo savladala Vršac 99:47 Naredni rival crveno-belima biće FMP..Košarkaši Crvene zvezde su atraktivnom igrom dizali navijače na noge..Pogledajte majstorije košarkaša Zvezde..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.