Izvor: RTS, 28.Jul.2021, 22:40

Zvezda silovita protiv Kairata, sledeći je Šerif

Crvena zvezda je ubedljivo savladala ekipu Kairata (5:0) i izborila je pravo, posle poraza od 2:1 u Kazahstanu u prvom duelu, da protiv moldavskog Šerifa igra treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
Fudbaleri Crvene zvezde nisu na najbolji način počeli sezonu, ali nakon revanša protiv Kairata svakako će atmosfera u i oko ekipe biti kudikamo bolja.

Crveno-beli, pred publikom sačinjenom od dece iz čitave zemlje (i ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naše zemlje) postigli su pet golova protiv šampiona Kazahstana i time i više nego neutralisali minimalnu prednost sa kojom je ekipa iz Almatija ušla u ovaj duel.
Aleksandar Katai je postigao dva lepa gola u prvom delu, a između njih svoj prvi pogodak u dresu srpskog prvaka postigao je Dioni.
Ivanić je pogodio na samom početku nastavka, da bi konačan rezultat postavio Falko. 
Crvena zvezda u trećem kolu kvalifikacija igra protiv moldavskog Šerifa, koji je bio bolji od Alaškerta.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stanković blistao pred novinarima: Neka stalno imamo ovakve probleme

Izvor: B92, 28.Jul.2021

Tražila se Crvena zvezda na početku sezone i pronašla se u najbitnijem momentu...Prvak Srbije je uhvatio prošlosezonsku formu i nadoknadio minus iz Almatija i to sa kamatom za ukupnih 6:2 i prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona...Stanković je blistao pred novinarima na konferenciji, hvaleći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.