Zvezda sigurna protiv Železnika, Orlandić pucao rafalom!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sigurna protiv Železnika, Orlandić pucao rafalom!

Crnogorski napadač postigao het-trik, pogodio i Savićević za pobedu od 4:1

Bije Luka Jović, ali bije i Petar Orlandić! Do pre samo dve sedmice Nenad Lalatović mučio je muku sa hroničnom neefikasnošću i formom centarfora, ali kako su počeli da igraju napadači aktulenog šampiona trener Crvene zvezde bi uskoro mogao da bude na slatkim mukama.

Na ovogodišnji prvenac Luke Jovića, nadovezao se het-trik crnogorskog špica Petra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Orlandića u pobedi nad srpskoligašem Železnikom (4:1). Pojačanje iz Zete bio je centralna figura prijateljske provere odigrane ovog popodneva na glavnom terenu stadiona Rajko Mitić.

Igrači Crvene zvezde sa manjom minutažom solidno su odradili posao protiv tima koji je pre samo mesec dana remizirao sa Partizanom. Raspoloženi Orlandić u saradnji sa kreativcima iz veznog reda Grujićem, Bosančićem i Savićevićem bio je dovoljan da se slomi otpor nedoraslog rivala već u prvom poluvremenu.

Prvi gol pao je posle karakteristične akcije Marka Grujića, koji je u svom stilu povukao loptu, doneo je na 20 metara od gola rivala gde je oboren. Golman Železnika je odbio udarac Bosančića, ali je na loptu natrčao Orlandić i sporveo je u mrežu. Kod drugog gola asistent je bio Gavrić!

Mogao je Orlandić da postigne još neki gol, imao je šest odličnih prilika, ali je današnjim učinkom verovatno zadovoljio Nenada Lalatovića. Posebno je bio lep poslednji gol crveno-belih. Akcije odigrana iz prve krenula je od Grujića, zatim je Đorđević gurnuo loptu do omladinca Živkovića koji je uposlio Orlandića za het trik. Pored Orlandića precizan je bio i Vukan Savićević.

Počasni gol srpskoligaš je postigao iz penala koji je realizovao golman Pavlović. Prethodno je pogrešio Mbođ.

Trener Nenad Lalatović šansu je pružio sledećim igračima: Kahriman- Mijailović, Pavićević, Mbođ, Đorđević- Grujić Gavrić, Avramovski, Savićević, Bosančić-Orlandić. Igralui su još: Trkulja, Živković, Martinović, Cvetković

 (Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.