Zvezda sezoncima daje mogućnost da zarade

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 15:02

Zvezda "sezoncima" daje mogućnost da zarade

KK Crvena zvezda aktivirao je platformu "Aftermarket".

Ona daje mogućnost svim vlasnicima sezonskih karata da zarade prodajom pojedinačnih karata na ovoj platformi.

Ova aplikacija i sajt daju mogućnost svima koji su vlasnici sezonskih karata, a koji nisu u mogućnosti da dođu na neku od utakmica crvemo-belih, da zarade novac prodajom pojedinačne karte za utakmicu na kojoj neće biti prisutni, a da njihovo mesto bude popunjeno, uz mogućnost da neko drugi pogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu.

Svaki prodavac svoje karte (vlasnik sezonske karte KK Crvena zvezda) sam određuje cenu svoje karte koju prodaje (ustupa svoje mesto) i od cene te karte zarađuje 60% neto vrednosti svoje karte za utakmicu sa Žalgirisom (procenat zarate će biti definisan od utakmice do utakmice).

KK Crvena zvezda aktiviranjem ove platforme prvi je klub koji vam za ovu uslugu ne daje tokene, avansne bonuse, kredite, popuste u zvaničnim radnjama… već mogućnost da dobijete novac u zamenu za ulaznicu i utakmicu na kojoj nećete biti prisutni – a imate sezonsku kartu koja vam svakako obezbeđuje ulazak na sve utakmice KK Crvena zvezda u tekućoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.