Zvezda se pojačava za Jang bojs, ova dva imena u igri, ko je bolja opcija? (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se pojačava za Jang bojs, ova dva imena u igri, ko je bolja opcija? (video)

Stvari se odvijaju baš kako smo i očekivali posle sinoćnjeg trijumfa Crvene zvezde u Kopenhagenu.

Uprava Crvene zvezde mogla bi u narednih par dana da dodatno pojača ekipu koju će trener Vladan Milojević imati na raspolaganju za dvomeč sa Jang bojsom u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako smo i očekivali, u Zvezdi žele da ojačaju krilne pozicije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ofanzivi, ali i špic napada, pogotovo što je sve izvesniji odlazak Bena do kraja prelaznog roka, možda i Pavkova ili Boaćija.

''Novosti'' večeras otkrivaju da su dve opcije u igri, a to su fudbaler PAOK-a Amr Varda, odnosno napadač Salernitane Lamin Jalo.

Varda je Egipćanin, ima 25 godina, igra na krilnim pozicijama, a član PAOK-a je od januara 2017. godine, kada je došao iz Panetolikosa, ali je potom išao i na pozajmicu u Atromitos.

Sa PAOK-om je pod ugovorom do narednog leta, a na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na dva miliona evra. ''Novosti'' ističu da bi PAOK da proda Zvezdi 50 odsto ugovora sa opcijom za prvenstvo preče kupovine.

Kada je u pitanju Gambijac Lamin Jalo, on je dve godine mlađi, može da igra i klasičnog špica, ali i krilo, a na ''Transfermarktu'' je procenjen na 1.6 miliona evra.

U Salernitanu je zimus došao iz Kjeva za 1.8 miliona evra, a ugovorom je vezan do juna 2023. godine.

Zvezda će u dvomeč sa Jang bojsom svakako ući jača za oporavljenog novajliju Tomanea, a ne bi trebalo da iznenadi ni ako u konkurenciju uđe i jedan od ove dvojice pomenutih igrača.

--
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Slavko Perović je slobodan igrač!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2019, 17:09

Kratko je trajala epizoda Slavka Perovića u Dinamu iz Bukurešta. Nekadašnji napadač Crvene zvezde raskinuo je ugovor sa rumunskim velikanom, pa će kao slobodan igrač pronaći novu sredinu do kraja prelaznog roka. Rođeni Kragujevčanin stigao je kao veliko pojačanje u Bukurešt 24. juna 2016....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.