Zvezda se oglasila saopštenjem zbog Kampaca

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 16:18

Zvezda se oglasila saopštenjem zbog Kampaca

KK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem o slučaju Fakundo Kampaco.

Španski "Relevo" preneo je u nedelju da će argentinski plejmejker od leta će biti novi-stari igrač madridskog Reala.

Saopštenje, koje je na sajtu kluba objavljeno pod nazivom "Još jedna ekskluzivna 'dezinformacija'", preneosimo u celosti i bez redakcijskih izmena.

"KK >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena Zvezda Meridianbet ovim putem nakon novih glasina i dezinformacija koje su “ekskluzivno” u nedelju 23.04.2023.godine preneli pojedini mediji pozivajući se na izvesni “dobro obavešteni” španski portal – da je Fakundo Kampaco igrač našeg kluba, i da nikakvih pregovora u martu (U Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo.

Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima pre samo 10 dana nije promenio.

“Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti”, rekao je igrač Crvene zvezde Meridianbet Fakundo Kampaco.

KK Crvena Zvezda Meridianbet nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a prvi tim se maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi – sa Fakundom Kampacom u timu", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivanović: U Ljubljani da nastavimo pobedničku seriju; Demantovana vest o odlasku Kampaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da će "crveno-beli" ići na pobedu protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani u regionalnoj ABA ligi. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.