Zvezda se nada uslovnoj kazni

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2012, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se nada uslovnoj kazni

Suspenzija lebdi iznad Marakane, ali se u Crvenoj zvezdi nadaju da će biti uslovnog karaktera. Generalni sekretar crveno-belih, Đorđe Stefanović, putuje u Nion, gde će u utorak, 1. maja, održati sastanak sa predstavnicima UEFA i pokušati da ih ubedi da odustanu od namere i dozvole izlazak na evropsku scenu naredne sezone.

Zvezdu zbog dugogodišnjih neispunjenih obaveza sigurno čeka kazna, u ovom trenutku bliža je uskraćivanju licence, ipak, ukoliko argumenti budu uverljivi, čelnici kluba veruju da bi mogli da prođu sa uslovnom suspenzijom i dodatnim rokom da izmire sve dugove, koji su stigli na naplatu.
Bivšim igračima, trenerima i funkcionerima ostalo je da se namire dugovi u visini od 800.000 evra, a u pitanju su: Ilija Ivić, Mirnes Šišić, Čedomir Janevski, Džef Silva, Žoziezli Fereira, Lukaš, Kleo, Dejan Milovanović, Slavko Perović...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se nada uslovnoj kazni

Izvor: Utakmica.rs, 29.Apr.2012

Suspenzija lebdi iznad Marakane, ali se u Crvenoj zvezdi nadaju da će biti uslovnog karaktera. Generalni sekretar crveno-belih, Đorđe Stefanović, putuje u Nion, gde će u utorak, 1. maja, održati sastanak sa predstavnicima UEFА i pokušati da ih ubedi da...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.