Zvezda se izvukla protiv Rumuna (FOTO)

Izvor: S media, 08.Feb.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se izvukla protiv Rumuna (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u Antaliji bez golova sa rumunskom Univerzitateom iz Kluža, u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Beograđani su još i dobro prošli, s ozbirom na to da su Rumuni promašili penal u 30. minutu.

Milovanović: Pričaću kad se Zvezda vrati

Lukić: Niko nije veći od kluba!

GLASAJTE: Ko je od večitih bolje odradio prelazni rok?

Preokret u minut do 12: Todorovski ne dolazi na "Marakanu"
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Najstrožu kaznu skrivio je Nikola Mikić, prekršajem nad Delgadom. Srećom po crveno-bele, rumunski reprezentativac Adrian Kristea pogodio je prečku.

Najbolju šansu za crveno-bele, ujedno i jedinu "stopostotnu" na utakmici, propustio je Miloš Trifunović u 60. minutu.

Tek posle te akcije izabranici Roberta Prosinečkog rešili su da ozbiljnije krenu ka golu rivala, ali bez nove prilike za gol.

Rumuni su u poslednjem minutu ostali sa igračem manje, zbog drugog žutog kartona Delgadu, koji je oštro startovao, sa dve noge, na mladog beka Zvezde, Stojkovića.

Prosinečki se odlučio da na teren pošalje različite sastave. Šansu su u prvom poluvremenu dobili: Bajković, Mikić, Ćosić, Adi, Tošić, Isah, Lazović, Evandro, Koroman, Borha, Kaluđerović. Potom u drugom: Bajković, Stojković, Ćosić, Tošić, Ignjatijević, Mijailović, Bogdanović, Vešović, Jevtić, Trifunović, Perović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.