Zvezda se interesuje za Luku Jovića!

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 23:53

Zvezda se interesuje za Luku Jovića!

Crvena zvezda navodno se raspituje za usluge Luke Jovića, preneo je dobro obavešteni italijanski novinar Nikolo Šira.

Kako prenosi novinar kojeg na Tviteru prati više od 300 hiljada zaljubljenika u fudbal, Jović bi mogao da napusti Fiorentinu i to su čuli u Ljutice Bogdana.

Navodno, Zvezda se raspituje i ukoliko dobije pozitivne informacije, mogla bi da krene u operaciju vraćanja Jovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na "Marakanu".

Srpski fudbaler, kojem karijera ide silaznom putanjom otkako je imao neuspešnu epizodu u Realu iz Madrida, mogao bi da pokuša da oživi karijeru u klubu u kojem je odrastao.

Jović je nedavno bio gost sa Fiorentinom u Beogradu i tada je za društvene mreže šampiona Srbije izjavio kako bi jednog dana voleo da se vrati u Zvezdu.

Jović je prethodne sezone postigao šest golova u Seriji A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Twiter,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA HOĆE LUKU JOVIĆA: Hoće li Orao ponovo doleteti na „Marakanu“?

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2023, 08:13

Uprava crveno-belih ozbiljno razmatra ovu opciju Fudbalski svet bruji o potencijalnom povratku Luke Jovića na teren gde je prvi put zablistao – „Marakanu“. Prema informacijama koje je preneo dobro obavešteni italijanski novinar Nikolo Šira, Crvena Zvezda navodno je pokazala interesovanje za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.