Zvezda savlaala Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda savlaala Vojvodinu

BEOGRAD -

Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su večeras u polufinalu na beogradskoj Banjici savladali Vojvodinu sa 12:7 (3:1, 4:2, 2:1, 3:3).

Crveno-beli će sutra u finalnoj utakmici završnog turnira od 19 sati igrati protiv Partizana koji je ranije večeras savladao kragujevački Radnički.

Izabranici Dejana Savića u potpunosti su opravdali ulogu favorita protiv Novosađana, a razlika u kvalitetu bila je vidljiva od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvog sudijskog zvižduka.

Jedini neporaženi tim u prvenstvu Srbije na poluvreme je otišao sa vođstvom od četiri gola i već tada bilo je jasno da će Zvezda lako izboriti finale.

Andrija Prlainović predvodio je crveno-bele sa četiri pogotka, jedan manje postigao je Boris Vapenski, dok je Strahinja Rašović dva puta zatresao protivničku mrežu.

Dobru partiju pružio je i iskusni golman Zvezde Denis Šefik sa sedam odbrana, a kasnije je priliku dobio rezervni čuvar mreže Marko Draksimović.

Dvostruki strelac za novosadsku ekipu bio je Miloš Maksimović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolisti Vojvodine izgubili od Zvezde

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2013

Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su večeras u polufinalu na beogradskoj Banjici savladali Vojvodinu sa 12:7 (3:1, 4:2, 2:1, 3:3).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.