Zvezda sa Borčanima u 19, osnovci besplatno na jug

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2012, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Borčanima u 19, osnovci besplatno na jug

Crveno-beli naredni meč, posle dva gostovanja, odigraće na Marakani, rival je BSK iz Borče. Utakmica je zakazana za subotu, a početak predviđen u 19 časova, dakle u večernjem terminu.
Ulaznice će biti u prodaji u petak i subotu, a cene su: 200 – „sever”, 400 – „istok” i 500 dinara – „zapad”.
BESPLATNO ZA OSNOVCE
Na Marakani su pokrenuli novu akciju, svi zainteresovani osnovci moći će sa južne tribine besplatno da gledaju utakmicu između Crvene zvezde i BSK-a.
Potrebno je da u pratnji jednog roditelja ili staratelja ponesu đačku knjižicu na uvid, koja će biti „ulaznica” za sektore sedam i osam na „jugu”.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda otvara jug za đake

Izvor: Sportal.rs, 17.Okt.2012, 12:21

Karte za utakmicu devetog kola između Crvene zvezde i BSK Borče (subota, 19:00), biće puštene u prodaju u petak. Klub iz Ljutice Bogdana je pozvao navijače u velikom broju da pruže podršku izabranicima Aleksandra Jankovića.

Nastavak na Sportal.rs...

Osnovci besplatno na Zvezda - BSK

Izvor: B92, 17.Okt.2012

U subotu 20. oktobra nastavlja se takmičenje u Jelen Superligi Srbije utakmicama devetog kola, a Crvena zvezda dočekuje BSK iz Borče...Uprava fudbaslkog kluba Crvena zvezda je omogućila svim učenicima osnovnih škola da na južnu tribinu stadiona Crvene zvezde uđu besplatno...Potrebno je samo na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.