Zvezda rešava problem – stranci dobijaju srpski pasoš

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 13:07

Zvezda rešava problem – stranci dobijaju srpski pasoš

Crvena zvezda je prilikom sklapanja tima za Ligu šampiona dovela veliki broj stranaca i došla u problem zbog utakmica u domaćem šampionatu.

Ograničenje u Superligi Srbije je na četiri igrača sa inostranim pasošem, pa su u Ljutice Bogdana rešili da taj problem reše apliciranjem za srpske papire među nekoliko svojih stranaca.

Kako piše "Informer", Edmund Ado i Osman Bukari nalaze se u procesu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobijanja srpskog državljanstva.

Ado je odavno u tom procesu, dok je Bukari tek ušao u isti, ali se očekuje da će obojica uskoro dobiti status srpskih igrača.

Od stranaca su u Zvezdu trenutno: Omri Glazer, Aleks Vigo, Irakli Azarov, Kings Kangva, Edmund Ado, Osman Bukari, Piter Olajinka, Žan Filip Kraso i poslednje pojačanje Emanuel Late Lat.

Srpske pasoše od ranije imaju Jegor Prucev i Gejlor Kanga, a sledeći naturalizovani Srbi biće Ado i Bukari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.