Zvezda raskinula ugovor sa mladim košarkašem

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda raskinula ugovor sa mladim košarkašem

Crvena zvezda je sporazumno raskinula ugovor sa igračem Zoranom Paunovićem, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana. Mladi košarkaš je prošle sezone igrao za ekipu FMP-a i u 11 utakmica u ABA ligi ubacivao je tri poena uz 0.7 skokova i 0.7 asistencija po meču.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši Srbija da budu šampioni sveta je 4.50. Mundobasket počinje u petak.
Paunović je prošlog leta potpisao prvi profesionalni ugovor sa Zvezdom na četiri godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ali je saradnja prekinuta već ovog leta. Očigledno, crveno-beli nisu bili zadovoljni partijama talentovanog igrača.
Paunović je rođen u Nišu 19. jula 2000. godine i prve košarkaške korake napravio je u svom rodnom gradu. Od 14. godine bio je član Crvene zvezde u kojoj je prošao sve mlađe selekcije.
Nije poznato gde će Paunović da nastavi karijeru.



Članak Zvezda raskinula ugovor sa mladim košarkašem se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Zvezda raskinula ugovor sa mladim košarkašem appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Crvena zvezda raskinula ugovor sa Paunovićem

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2019

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda sporazumno je raskinuo ugovor sa talentovanim bekom Zoranom Paunovićem, saopšteno je danas na sajtu prvaka Srbije i ABA lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.