Zvezda pušta dodatni kontigent karata za Jang Bojs

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 12:05

Zvezda pušta dodatni kontigent karata za Jang Bojs

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da pusti dodatni kontigent karata za duel protiv Jang Bojsa.

Na tu odluku su se odlčili zbog velikog interesovanja, ali pre svega zbog navijača koji dolaze iu unutrašnjosti i iz inostranstva.

Tako da će se na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" naći dodatni broj ulaznica i već nema sumnje da će se stadion biti pun.

Utakmica između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde i Jang Bojsa igra se na stadionu "Rajko Mitić" pd 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ CRVENE ZVEZDE PORUČUJU: ‘Doneli smo odluku da izađemo u susret navijačima…’

Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2023

Odlične vesti. Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuju Jang u okviru drugog kola Lige šampiona. Ovo je prvi meč ove sezone koji će ‘crveno-beli’ odigrati na svom stadionu u najelitnijem evropskom takmičenju, pa samim ti vlada i veliko interesovanje....

Nastavak na HotSport.rs...

Heroj Zvezde protiv Jang Bojsa priželjkuje pobedu crveno-belih

Izvor: B92, 04.Okt.2023

Aleksa Vukanović bio je junak Crvene zvezde na njenom poslednjem duelu protiv Jang Bojsa...Tada je postigao gol koji je crveno-bele odveo u Ligu šampiona, jer je je utakmica u Beogradu završena sa 1:1, a Zvezda je prošla dalje zbog više golova u gostima, u Bernu je bilo 2:2...Sada Vukanović nastupa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.