Zvezda protutnjala kroz Niš (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protutnjala kroz Niš (video)

Crvena zvezda nastavlja sjajnu seriju u domaćem šampionatu, i dalje suvereno drži prvu poziciju.

Ekipa Vladana Milojevića danas je nekompletna došla u Niš, igrali su bez Mičela Donalda, Slavoljuba Srnića, Le Taleka...

Ipak, to nije sprečilo Crvenu zvezdu da slavi veoma ubedljivu pobedu protiv Radničkog iz Niša u gostima, bilo je 0:4 (0:3).

Pobednik je rešen praktično već nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvih 45 minuta meča, Radnički iz Niša je bio ravnopravan rival u prvih 25 minuta, a onda je Zvezda počela da rešeta.

Nakon jedne akcije, Aleksandar Pešić je uspeo da stigne do lopte, dodao je do Milića, ovaj prosledio Kangi kome nije bilo teško da postigne gol za 0:1.

Arsić je imao jednu šansu za Radnički, šutirao je preko gola, a na drugoj strani je pretio Luka Adžić, kao i Aleksandar Pešić, ali bez učinka.

Sve do 37. minuta. Tada je Kanga na maestralan način proigrao Pešića, ovaj je pobegao odbrani Radničkog i uspeo je da savlada Živkovića za 2:0.

Samo četiri minuta kasnije, penal za Zvezdu.

Subić je neoprezno startovao, sudija Šegrt nije imao nikakvu dilemu, odmah je pokazao na belu tačku, a upravo je Pešić bio egzekutor za 0:3 već nakon 41. minuta.

Adžić i Pešić su svojim pokušajima da ugroze gol Radničkog otvorili drugo poluvreme, imao je šansu i Kanga sredinom drugog dela igre, ali promene rezultata nije bilo. Pretio je i Radnički, Milan Borjan je zabeležio dve fantastične odbrane, prvo Stojanoviću, a potom i Arsiću.

Milić je mogao da promeni rezultat, a onda je to učinio Pešić, upisao je het-trik.

Kanga je ponovo proigrao Pešića, ovaj je nakon finte uspeo da pošalje loptu u praznu mrežu za konačnih 0:4.



Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, Crvena zvezda je lagano upisala nova tri boda.

Ovo je bila četvrta uzastopna utakmica na kojoj Crvena zvezda nije primila gol, sjajan niz Milana Borjana i odbrane našeg najtrofejnijeg tima.

Crvena zvezda sada ima 43 boda, 4 više od Partizana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tvitovi - Kolika bi trebalo da bude bodovna razlika i šta je Miloje rekao Kangi?

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2017

Evo nekih najzanimljivijih tvitova nakon utakmice Radnički Niš-Crvena zvezda...Crvena zvezda je uspela da u kombinovanom sastavu savlada kombinovani sastav Radničkog iz Niša, bilo je ubedljivo, 0:4, a Aleksandar Pešić je postigao het-trik, dok je jedan gol postigao Gelor Kanga...Ekipa Vladana Milojevića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.