Zvezda protiv Pro Reka na startu Lige šampiona

Izvor: RTS, 17.Okt.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Pro Reka na startu Lige šampiona

Počinje Liga šampiona u vaterpolu. Titulu šampiona brani atinski Olimpijakos. Jedini srpski predstavnik ove sezone u takmičenju po grupama biće Crvena zvezda, koju predvodi selektor Srbije - Dejan Savić.
Zvezda se posle pet sezona vraća u Ligu šampiona, sa Savićem koji je leta 2013. osvojio ovo takmičenje sa crveno-belima. 

U prvom meču sezone, srpski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igra protiv najtrofejnije ekipe na svetu, italijanskog Pro Reka.
Utakmica počinje u 20 sati i 30 minuta.
Gosti su i ove sezone favoriti za osvajanje takmičenja. Trenira ih najveći trener svetskog vaterpola, hrvatski stručnjak Ratko Rudić. Preuzeo je ekipu ovog leta, posle poraza kluba iz Đenove u finalu Lige šampiona, prošle sezone.
Četiri prvoplasirana tima iz dve grupe sa po osam ekipa, prolaze na završni turnir. 
Grupa A: 
Crvena zvezda
Pro Reko 
Breša
Barseloneta
Ferencvaroš 
Dinamo Moskva 
Eger 
Steaua 
Grupa B: 
Solnok
Jug
Jadran Split 
Mladost 
Hanover 
Sport Menadžment 
Olimpijakos 
Špandau 
 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Vaterpolo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pro Reko prejak za Zvezdu

Izvor: RTS, 17.Okt.2018

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su u prvom kolu Lige šampiona na svom terenu od Pro Reka, rezultatom 17:4. . Posle velike borbe u prvoj četvrtini, u kojoj je bilo nerešeno 1:1, pomislilo se da će beogradska ekipa moći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.