Zvezda protiv Mege traži pobedu i čeka druge rezultate

Izvor: Beta, 20.Maj.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Mege traži pobedu i čeka druge rezultate

BEOGRAD, 20. maja 2011. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde pokušaće u subotu u poslednjem kolu Superlige da pobede Mega Vizuru, ali će im pored toga za plasman u plej-of biti potreban i poraz FMP-a u Kragujevcu.

"Pobeda protiv Mega Vizure nam donosi nadu, ali očekujemo druge rezultate i konačan rasplet situacije. Kao i svaki meč koji igramo na domaćem terenu, i u ovoj utakmici treba da budemo veoma agresivni i borbeni", rekao je trener crveno-belih Saša Nikitović za sajt kluba.

Crveno-beli imaju pet pobeda i osam poraza, dok je tim iz Železnika zabeležio pobedu više. FMP u subotu gostuje kod trećeplasiranog Radničkog.

U slučaju identičnog skora nakon poslednjeg kola, Zvezda će biti četvrta jer ima bolju koš-razliku u medjusobnim duelima protiv FMP-a.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.