Zvezda protiv Fiorentine u novim dresovima FOTO

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 10:26

Zvezda protiv Fiorentine u novim dresovima FOTO

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 20 sati igraće prijateljski meč sa italijanskom Fiorentinom.

Biće to generalna proba za tim Baraka Bahara pred početak nove sezone u Superligi, gde crveno-beli brane šampionsku titulu.

Osim okršaja sa timom iz Firence na stadionu "Rajko Mitić", crveno-beli će ujedno predstaviti i nove dresove za sezonu koja predstoji.

Tim iz Ljutice Bogdana imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri garniture dresova, standardnu crveno-belu, teget plavu sa grbom Beograda i poznatom "linijom života", ali i belu sa crvenom i plavom ornamentikom.

Crvena zvezda je prvi meč sa Fiorentinom odigrala u aprilu davne 1957. godine.

Tada u polufinalu KEŠ-a popularna "Viola" je minimalnim rezultatom savladala naš klub na "Rajku Mitiću", dok je revanš u Italiji odigran bez golova.

Potom u septembru 1965. godine putevi su nam se ukrstili u prvom kolu tadašnjeg KSG-a, a Fiorentina je ukupnim rezultatom 7:1 obezbedila prolaz u narednu fazu takmičenja.

Jedini gol za Zvezdu je postigao Selimir Milošević na stadionu “Artemio Franki”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fiorentina krenula za Beograd FOTO

Izvor: B92, 26.Jul.2023

Fudbaleri Fiorentine krenuli su put Beograda, gde će u sredu od 20 sati igrati prijateljski meč sa Crvenom zvezdom...Duel dve ekipe biće generalna proba za srpskog šampiona, kog čeka početak nove sezone u Superligi...Tokom prethodnog dana pojavile su se informacije da fudbaleri "viole" neće doći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.