Zvezda protiv Barse, krupan zalogaj za izlazak iz krize

Izvor: RTS, 24.Okt.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Barse, krupan zalogaj za izlazak iz krize

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Barselone meč četvrtog kola Evrolige. Crveno-beli će igrati bez trenera Milana Tomića, koji je raskinuo ugovor sa klubom. Utakmica se igra u dvorani Aleksandar Nikolić" sa početkom od 21 sat, kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Crveno-beli košarkaši nalaze se u krizi rezultata, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u sedam utakmica od početka sezone zabeležili su samo dva trijumfa.

Trener Milan Tomić raskinuo je ugovor sa klubom pred utakmicu sa Barselonom u četvrtom kolu Evrolige, a u Beograd stiže jedna od najboljih ekipa Evrope, predvođena Svetislavom Šešićem.
Ekipu Zvezde sa klupe će predvoditi Andrija Gavrilović, a crveno-beli će pokušati da savladaju jedan od najskupljih timova u Evropi, koji je u novu sezonu ušao pojačan Mirotićem, Dejvisom, Higinsom, Abrinesom...
Zvezda je u prva tri kola elitnog takmičenja zabeležila samo jedan trijumf – protiv Fenerbahčea u Beogradu, dok je Barselona, uz CSKA, jedini tim koji ima sve tri pobede u takmičenju.
Podrška pubilke u dvorani "Aleksandar Nikolić" sigurno neće izostati i biće dodatna sbaga crveno-belima da trijumfuju u (ne)mogućoj misiji.
Utakmica se igrao od 21 sat, a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KVOTE ZA ZVEZDA – BARSELONA: Moćan tiket za rušenje Barsinih NBA zvezda u Pioniru

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Okt.2019

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju veliku Barselonu u 4. kolu Evrolige, a meč je zakazan za četvrtak od 21 sat u hali „Aleksandar Nikolić“. Nekadašnji „Pionir“ moćno je mesto na kom su padali košarkaški velikani! Ali i mesto na kojem ne padaju vaši dobitni tiketi. Uzdrmana Zvezda dočekuje...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.