Zvezda proslavila 74. rođendan, Borjan i Nikolić najbolji

Izvor: RTS, 04.Mar.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda proslavila 74. rođendan, Borjan i Nikolić najbolji

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan i džudistkinja Milica Nikolić izabrani su za najbolje pojedince Sportskog društva Crvena zvezda za 2018. godinu na proslavi 74. rođendana crveno-bele porodice.
Na tradicionalnom izboru u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" Nikolić je drugi put dobila nagradu, nakon što je bila najbolja za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2016. godinu, dok je Borjan prvi put laureat.

Za najbolju ekipu izabrani su fudbaleri Crvene zvezde koji su prošle godine osvojili titulu šampiona Srbije i izborili učešće u Ligi šampiona, a Vladan Milojević za najboljeg trenera.
Nagradu za životno delo dobili su Dane Korica i Aleksandar Matanović, a "crveno-belo srce" navijači Crvene zvezde.
Čović: Fudbaleri Zvezde dominirali u 2018, neka nastave
Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je da je 2018. godina bio veoma uspešna za mnogobrojne sportiste iz crveno-bele porodice, uz poseban akcenat na fudbalsku sekciju.
Na dodeli tradicionalnih nagrada na stadionu "Rajko Mitić", gde su fudbalski golman Milan Borjan i tekvondiskinja Milica Nikolić izabrani za najbolje, Čović je podsetio na titulu fudbalera i plasman u Ligu šampiona iz prošle godine.
"Zvezdašima čestitam 74. rođendan. Moramo da podsetimo da je naš atletičar Strahinja Jovančevic osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. Iza nas je godina sa puno medalja i trofeja, puno osvojenih prvenstava. Sasvim dobra godina u kojoj je dominirao fudbalski klub i kome čestitam na izvanrednim uspesima. Očekujem da se to i nastavi", rekao je Čović.
Čović je istakao da je bilo velikih iskušenja, problema i puno nepravdi, ali da sada ne želi dublje da ih analizira.
"Vreme koje dolazi iziskuje da budemo maksimalno jedinstveni, da maksimalno sarađujemo i sačuvamo nešto što je svetski brend, a to je sportsko drustvo sa 30 klubova", rekao je Čović.
Terzić: Priznanje podstrek da budemo jači
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je čast i obaveza biti najbolji u tako velikom i bogatom sportskom društvu.
Terzić je na tradicionalnoj dodeli nagrada, povodom 74. rođendana SD Crvena zvezda, primio nagradu u ime fudbalskog kluba za najbolju ekipu crveno-bele porodice.
"Svi sportistima našeg sportskog društva želim da čestitam velike uspehe koje su ostvarili u prethodnom periodu. Velika je čast i obaveza biti najbolji u ovako uspešnom sportskom drustvu. Zahvaljujem se u ime FK Crvena zvezda na velikom priznanju, uz uveravanje da će nam ovo biti samo podstrek da budemo jači. Srećan nam 74. rođendan", izjavio je Terzić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILAN BORJAN I MILICA NIKOLIĆ NAJBOLJI: Zvezda proslavila 74. rođendan! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 04.Mar.2019

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan i tekvondiskinja Milica Nikolić izabrani su za najbolje pojedince Sportskog društva Crvena zvezda za 2018. godinu na proslavi 74. rođendana crveno-bele porodice.

Nastavak na Kurir...

Zvezda proslavila 74. rođendan, Borjan i Nikolićeva najbolji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2019

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan i džudistkinja Milica Nikolić izabrani su za najbolje pojedince Sportskog društva Crvena zvezda za 2018. godinu na proslavi 74. rođendana crveno-bele porodice...Na tradicionalnom izboru u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" Nikolić je drugi put dobila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.