Zvezda pronašla levog beka u MLS ligi

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 12:00

Zvezda pronašla levog beka u MLS ligi

Crvena zvezda je zainteresovana za nemačkog levog beka Kai Vagnera, koji trenutno nastupa u Filadelfija Unionu, javlja novinar uglednog "Atletika" Tom Bogert,

Defanzivcu na kraju kalendarske 2023. godine ističe ugovor sa timom iz MLS lige i u januaru postaje slobodan agent.

Vagner je jedan od interesantijih fudbalera na američkom tržištu.

On je u Filadelfiju stigao 2019. godine, iz Vircburger Kikersa, koji je tada nastupao u trećem rangu takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali se u prethodne četiri sezone profilisao kao jedan od najboljih bekova lige.

Prema saznanjima Bogerta, ove jeseni ponudu je ponudu plasirao i atinski AEK, a pre nešto više od godinu dana, dok je Lids još uvek bio u Premijer ligi, bio je velika želja Džesija Marša.

Kako dalje navodi "Atletik", Vagnera (26) bi mogao da ostane u MLS ligi, gde bi kao slobodan agent mogao da zaradi više novca.

U Filadelfiji nadaju da bi mogli da ga zadrže, iako je tokom sezone već odbio nekoliko ponuda za produžetak ugovora.

Od dolaska u Union je na 170 utakmica upisao 32 asistencije i sedam golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.