Zvezda promenila rivala

Izvor: B92, 30.Jan.2022, 00:50

Zvezda promenila rivala

Fudbaleri Crvene zvezde će u poslednjoj proveri na pripremama u Turskoj igrati protiv Altaha iz Austrije, umesto protiv Šahtjora iz Soligorska

Izabranici Dejana Stankovića su u Antaliji već odigrali dve utakmice, protiv Maribora i LASK-a, a do kraja priprema ih očekuju još dve.

Naredni protivnik crveno-belih biće Šahtjor Donjeck i taj meč biće odigran po planu 31. januara.

Kako se navodi, plan priprema je promenjen kada je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč koji je trebao da se odigra protiv ekipe Šahtjora iz Soligorska.

"Taj duel je otkazan, ali će izabranici Dejana Stankovića istog dana, 3. februara, odmeriti snage sa ekipom Altaha iz Austrije, a zatim se po završetku duela uputiti ka Beogradu", navodi se u saopštenju Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.