Zvezda prodala Mitrovića u Veronu

Izvor: B92, 01.Feb.2024, 00:46

Zvezda prodala Mitrovića u Veronu

Crvena zvezda je samoj završnici prelaznog roka uspela da dogovori još jednu prodaju. Put Verone, krenuće Stefan Mitrović.

Kako prenosi "Mocart sprot", sve je dogovoreno oko Mitrovića, koji će u ranim jutarnjim satima da napusti pripreme crveno-belih na Kipru i da odleti za Italiju.

Zvezda će u tom transferu da inkasira 1,3 miliona evra i 20 posto od naredne prodaje.

Prethodnih dana dosta se govorilo o potencijalnom transferu mladog fudbalera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pričalo se o nekoliko klubova, a kao najkonkretnija na kraju se pokazala Verona.

Mitrović je ove sezone odigrao devet utakmica i postigao jedan pogodak u Superligi Srbije.

Podsetimo, Zvezda je u ovom prelaznom roku zaradila značajan iznos, s obzirom na to da je Kosta Nedeljković prodat u Aston Vilu za 9.000.000 evra, dok je Jovan Mijatović prešao u Njujork siti, u transferu teškom 10.000.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MITROVIĆ IDE U VERONU: Evo koliko je Zvezda zaradila od transfera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024

Rastanak posle godine i po dana...Posle samo godinu i po dana na Marakani, Stefan Mitrović napušta Crvenu zvezdu i odlazi u Seruju A. Posao je završen i njegov novi klub biće Verona. Prema saznanjima Mozzart Sporta crveno-beli će inkasirati 1,3 miliona evra i 20 posto od naredne prodaje...Crvena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.