Zvezda preslišala Igokeu!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda preslišala Igokeu!

Ubedljiva pobeda Crvene zvezde mts u šestom kolu ABA lige.

Pobeda Crvene zvezde mts u okviru šestog kola domaćeg prvenstva nakon čega je stigla do četvrte pobede. "Stradala" je Igokea danas, bilo je ubedljivih 103:61.

Igokea je nakon pogođenih slobodnih bacanja Grina stigla do vođstva od 3:2, potom i nakon trojke ovog košarkaša do 4:6, ispostavilo se da je to bilo poslednje vođstvo ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima na ovoj utakmici, makar za sada.

Zvezda je preko Lorenca Brauna i Branka Lazića stigla do 12:6, a nakon trojke Bilija Berona zaokružili su seriju od 11:0.

Prednost je samo rasla, Beron je namestio nišanske sprave, a kada je Gist pogodio trojku bilo je i velikih +15.

Očas posla je bilo dvadeset poena razlike preko Dobrića, a Zvezda nije usporila ritam do kraja poluvremena, pa je prednost nastavila da raste.

Jedino pitanje koje se postavljalo od starta drugog poluvremena bilo je vezano za konačnu razliku jer ishod nije dovođen u pitanje.

Simanić i Beron su zapečatili sudbinu gostima novim trojkama za +29 već na startu treće deonice, a proigrao je sjajno i Ognjen Kuzmić koji je imao nekoliko dobrih iskorišćenih akcija.

Prednost se kretala oko 30 poena razlike i tokom četvrte deonice, vrlo brzo je sve to išlo i utakmica se završila i ranije nego što smo očekivali jer nije bilo previše seckanja utakmice tajm-autima ili faulovima u neizvesnim završnicama.

Bilo je i maksimalnih +42 na samom kraju meča.

Bili Beron je bio najefikasniji u redovima Crvene zvezde mts sa 19 poena, a po 13 su imali Lorenco Braun, Ognjen Dobrić i Džejms Gist. Deset je postigao Ognjen Kuzmić. Na drugoj strani 19 poena Vana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.