Zvezda prejaka za Nišlije

Izvor: NTV.rs, 08.Maj.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prejaka za Nišlije

Favorit je pred 2.500 gledalaca u Hali „Čair“ lako prebrodio i četvrtu prepreku u Super ligi. Košarkaši Crvene zvezde demonstrirali su visok kvalitet protiv niškog Konstantina i slavili sa 87:60. Razlika u kvalitetu bila je očigledna od prvih minuta. „Crveno-beli“ su lako pravili razliku, pritom nisu propuštali priliku da atraktivnim dodavanjima i „zakucavanjima“ uveseljavaju svoje navijače, pa su do odmora već imali 25 poena prednosti. U trećem periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << njihov „plus“ dostigao je i „kotu 36“, da bi u poslednjih deset minuta niški košarkaši samo malo ublažili ubedljiv poraz. Kod Crvene zvezde kapiten Mitrović je upisao 13 poena uz sjajan indeks uspešnosti 24. Dvocifren košgeterski učinak imali su još Dangubić sa 11, dok su po 10 postigli Blažič, Tejić i Dženkins. Kod Konstantina Ostojić je imao 12, Veličković 11, a Despotović 10 poena.
Bila je to četvrta pobeda šampiona regionalne ABA lige i četvrti poraz niškog superligaša. Već u ponedeljak 11.maja na programu je 5.kolo, kada će Konstantin biti gost Mega leksa u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.