Zvezda predstavila Gajića - Partizane, nisi imao šanse, evo zbog čega!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda predstavila Gajića - Partizane, nisi imao šanse, evo zbog čega!

Član zlatne srpske generacije sa Svetskog U20 prvenstva na Novom Zelandu postao je fudbaler Crvene zvezde i tako ostvario svoj dečački san.

Najavljeno - učinjeno!

Crvena zvezda nije želela da propusti priliku da angažuje odličnog desnog beka iz Bordoa, Milana Gajića, iako na njegovoj poziciji već ima Filipa Stojkovića, a po potrebi i Marka Gobeljića.

Gajić je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i zvanično predstavljen u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele, koji ne krije da je ovaj transfer dugo želeo da ostvari.





''Zadovoljstvo mi je da vam predstavim naše novo pojačanje Milana Gajića, sa kojim sam razgovarao od prvog dana kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Srećan sam što su danas svi ti razgovori dali rezultat.







Gajić je rođen 1996. godine, igrao je za OFK Beograd i Bordo, bio je deo reprezentacije koja je osvojila titulu prvaka sveta na Novom Zelandu. On je prototip igrača kakvog Zvezda traži, talentovan je, igrao je za mlađe reprezentativne selekcije, njegov karakter jako dobro znam'', istakao je Mrkela.

Veliku želju da dođe u Zvezdu imao je i sam Gajić, pa je jasno da Partizan nije imao realne šanse da ga angažuje, i pored takve namere iz Humske tokom ove zime.

Takođe, istakao je i da finansijski razlozi nisu bili presudni za njegovu odluku da dođe u redove srpskog šampiona.

''Novac mi nije prioritet, verujem da će svaki igrač koji vredi vremenom zaraditi novac koji zaslužuje.







U ovom trenutku je želja da nosim crveno-beli dres odnela prevagu, iako ne mogu da kažem da mi Crvena zvezda nije ponudila odličan ugovor.







Prezadovoljan sam, želim dugo da nosim Zvezdin dres i da se sa navijačima radujem titulama i Ligi šampiona. Bilo je kontakata drugih klubova sa mojim agentima, ali nije bilo dileme kod mene, zvezdaš sam od malena'', izjavio je Gajić.

Ističe da je odlično prihvaćen od strane novih saigrača, a konkurencije se ne plaši, pogotovo jer može da igra i na nekim drugim pozicijama, ne samo kao desni bek.

''U svakom timu ima konkurencije. Dokle god je ona zdrava to odgovara svakom igraču, a ovo što vidim u Crvenoj zvezdi je zaista odlično.







Na stručnom štabu je da odluči ko će igrati, a na meni je da radim, trudim se i čekam svoju šansu. Ne sumnjam da ću je iskoristiti. Sezona je izuzetno duga, posebno kada se igra Liga šampiona. Ima mnogo utakmica, a samim tim i prostora za sve nas.







Svi smo polivalentni igrači koji mogu da pokriju više pozicija. Lično sam se kao igrač profilisao na poziciji desnog beka, u Bordou sam igrao i kao levi bek, a u mlađim kategorijama sam bio i u veznom redu'', objašnjava Gajić.

U Bordou je igrao sve manje kako je vreme prolazilo, tokom jeseni je upisao samo dva nastupa, objasnio je i zbog čega je pao u drugi plan.

''Možemo to nazvati i pehom, da su se u Bordou na svakih šest meseci menjali treneri. Trudio sam se da od svakog izvučem korisne savete i primenim ih. Imao sam i problema sa povredama, ali sve to ostavljam iza sebe.







U inostranstvu sam sazreo, iako nisam odigrao broj utakmica koji sam želeo, ali bilo je dovoljno da steknem iskustvo. Dolazim kao formiran igrač sa profesionalizmom na maksimalnom nivou i želim da ga prenesem ovde. Verujem da će mi to pomoći da iznesem teret koji sa sobom nosi crveno-beli dres'', zaključio je Gajić.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gajić: Bilo kontakta sa Partizanom, ali nisam imao dilemu

Izvor: B92, 06.Feb.2019

Novi desni bek Crvene zvezde Milan Gajić pridružio se ekipi na pripremama u Turskoj, gde je u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele održana promocija..."Zadovoljstvo mi je da vam predstavim naše novo pojačanje Milana Gajića sa kojim sam razgovarao od prvog dana kada sam postao sportski direktor...

Nastavak na B92...

Ivanić potpisuje, Gajić promovisan

Izvor: Danas, 07.Feb.2019, 01:39

Mirko Ivanić (25) i Milan Gajić (23) sada su i zvanično novi igrači Crvene zvezde, čime je šampion Srbije po rečima sportskog direktora Mitra Mrkele završio posao u zimskom prelaznom roku. Članak Ivanić potpisuje, Gajić promovisan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.