Zvezda pred Krku, Tomić opominje...

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pred Krku, Tomić opominje...

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Krke mora da odigra čvrsto, bez padova i koncentrisano ako želi da upiše pobedu.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Sloveniju gde ih sutra od 18.00 očekuje meč trećeg kola ABA lige protiv ekipe Krke.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<



"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je u prošlom kolu savladala Zadar kao gost i koja je redovan učesnik regionalnog takmičenja.







U ovaj meč ulaze bez pritiska. S druge strane, mi smo nakon teške utakmice u Tel Avivu morali brzo da se okrenemo pripremi ove utakmice i to je ritam koji će biti uobičajen u narednom periodu", rekao je Tomić za klupski sajt.

"U Novom Mestu moramo da odigramo čvrsto, bez padova, koncentrisano i da tako dođemo do bodova u gostujućoj hali koja je mala, ali u kojoj atmosfera puno znači igračima Krke", rekao je trener crveno-belih.

Obe ekipe nakon prva dva kola imaju po pobedu i poraz.

"Nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovaj meč, ali bićemo spremni i da se ne ponavljamo, zna se šta je potrebno da uradimo da dodjemo do bodova - da odigramo dobru odbranu, da igramo agresivno, da kontrolišemo utakmicu, čime bismo došli do pobede i u dobroj atmosferi nastavili dalje, jer nas brzo nakon toga očekuju novi izazovi", rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Ekipa Zvezde se odmah nakon utakmice vraća se u Beograd, a onda slede dve utakmice u kojima će crveno-beli biti domaćini. Prvo Barseloni u četvrtak u hali "Aleksandar Nikolić", a onda i ekipi Mega Bemaksa u nedelju u okviru četvrtog kola ABA lige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina rehabiliacija u Novom Mestu, Tomić upozorava

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2019

Posle iscrpljujućeg meča sa Makabijem u Tel Avivu, i poraza u produžetku, košarkaši Crvene zvezde će u Novom Mestu pokušati da se rehabilituje. Ume Krka na svom terenu da bude nezgodna, ali regionalni šampion nema mnogo izbora. Posebno, što je izgubio od Budućnosti pre sedam dana. “Očekuje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.