Zvezda povela u seriji

Izvor: KGsport.info, 21.Mar.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda povela u seriji

Odbojkaši Radničkog poraženi su u prvom meču polufinalne serije plej-ofa od Crvene zvezde u Beogradu sa 0:3 (18:25, 23:25, 18:25). Kragujevčani su se dobro borili, ali su ipak domaći bili bolji i tako poveli u seriji sa 1:0.
Radnički se dobro držao u prvom setu, ali je Crvena zvezda u finišu uspela da stigne do pet poena prednosti i rutinski prvede set kraju. Drugi set je doneo najžešći otpor Kragujevčana, ali izabranici trenera Srećkovića ipak nisu imali >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << dovoljno snage za preokret u samoj završnici. U trećem setu Beograđani su, zahvaljujući odličnom bloku i prijemu, uspeli da reše pitanje pobednika u ovom duelu i tako dođu do početne prednosti u seriji.
Najbolji akter meča bio je korektor crveno-belih Dušan Petković sa 19 poena, dok je Filip Stoilović zabeležio 13. Kod Kragujevčana Ilić je postigao 11, a Blagojević 10 poena.
U drugom polufinalnom paru Partizan Vizura je na Tošnom bunaru savladao novosadsku Vojvodinu, takođe sa maksimalnih 3:0.
Drugi meč između Zvezde i Radničkog na programu je u nedelju, takođe u Beogradu.

Crvena zvezda – Radnički 3:0 (25:18, 25:23, 25:18)

Dvorana: SC „Sport Eko”.
Gledalaca: 150.
Sudije: Dejan Rogić (Užice) i Ivan Lazarević (Šabac).
Trajanje meča: 78 minuta.
Rezultat u seriji: 1:0.

CRVENA ZVEZDA
: Okolić 10, Munćan 5, Stoković, Perić, Stoilović 13, Gmitrović 2, Koprivica 7, Milutinović 1, Jovanović, Petković 19, Buculjević, Vujić (libero). Trener: Duško Nikolić.

RADNIČKI
: Ćirović 6, Premović 1, Jovanović 2, Protić (libero), Perović, Vulović 8, Stevanović 1, M. Ilić, U. Ilić 11, Maksimović 2, Blagojević 10, Pantelić (libero). Trener: Predrag Srećković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.